مهناد :: آگهی رایگان، نیازمندی ها، خرید و فروش بی واسطه
مهناد :: آگهی رایگان، نیازمندی ها، خرید و فروش بی واسطه

توضیحات آگهی

آموزشگاه شیرینی پزی در تهران
آموزشگاه شیرینی پزی در تهران ما مفتخریم علاوه بر آموزش در سطح مبتدی و خانگی، به آموزش حرفه ای و تخصصی در سطح قنادی ها جهت کار در قنادی های داخل و خارج از کشور، می پردازیم.
آموزشگاه شیرینی پزی فنی حرفه ای در تهران برگزار کننده دوره های آموزش آشپزی با خیال راحت ثبت نام کنید. برگزاری دوره های آموزش آشپزی و شیرینی پزی زیر نظر برترین اساتید
آموزشگاه شیرینی پزی با مدرک بین المللی در تهران 26 مدرک با کد بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای
خدمات شامل:
ایجاد اشتغال زایی بعد از پایان هر دوره
آموزش دوره های صنایع غذایی
آموزش آشپزی درجه یک و دو
آموزش آشپزی سنتی
آموزش آشپزی ماکروفر
آموزش غذاهای فست فود
آموزش غذاهای سنتی
آموزش آشپزی درجه یک و دو
آکادمی آشپزی و شیرینی پزی محدوده غرب تهران
آموزش آشپزی و شیرینی پزی محدوده غرب تهران
آموزش صنایع غذایی توسط مدرس صدا و سیما
آموزش آشپزی سنتی و روز
آموزش آشپزی کباب زن، تخته کار، سفره آرایی
آموزش صنایع غذایی ویژه بانوان
آموزش صنایع غذایی ویژه آقایان
آموزش شیرینی پزی محدوده غرب تهران
آموزش شیرینی پزی خشک، تر و دسر
آموزش آشپزی غذاهای بین المللی روز
آموزش کافی شاپ و دسر بین المللی
آشپزی روز
آموزش آشپزی سنتی و فست فود
آموزش آشپزی ملل
آموزش کباب زن و تخته زن و سفره آرایی
دوره های شیرینی پزی در تهران
وانیل آموزش شیرینی پزی فنی حرفه ای در تهران یکی از مجهزترین آموزشگاه‌های آشپزی و شیرینی پزی محدوده غرب تهران و به روز ترین آموزشگاه آشپزی محدوده غرب تهران شناخته شده است. برای پیشرفت و شکوفایی در زمینه پخت شیرینی خشک، تر و دسر به یک راهنمای خوب نیاز دارید، تا با یادگیری اصولی در زمان صرفه جویی شود.
در آکادمی آشپزی وانیل در یک جلسه به صورت فشرده نحوه پخت ماکارون فرانسوی را به شما می دهد و شما را با مفاهیمی مانند “پاپ کردن” و “هواگیری” و “نحوه فیلینگ کردن” آشنا می کند. همه می دانیم که همیشه باید سراغ خوشمزه ترین شیرینی ها و دسر ها را از کشور فرانسه گرفت . ماکارون نیز از این قاعده مستثنی نیست البته قنادان ایتالیایی معتقدند که این شیرینی در قرن هفدهم از ایتالیا به فرانسه برده شده است.

علاقه مندان به یادگیری و آموزش شیرینی پزی می توانند در این دوره، طرز درست کردن انواع شیرینی های خشک را در تنوعی بالا، آموزش ببینند. این دوره فقط یک دوره شیرینی پزی معمولی نیست. یک دوره کاملا حرفه ای برای داشتن یک قنادی با کیفیت است.
اگر به کار در قنادی ها و یا راه اندازی یک شیرینی فروشی علاقمند هستد حتما از قیمت کلاس آموزش کیک و شیرینی در تهران اطلاع پیدا کرده و در کلاس های آموزش شیرینی پزی آموزشگاه وانیل تهران شرکت کنید. آموزشگاه کیک و شیرینی در تهران آماده ثبت نام هنرجویان عزیز می باشد.
لطفا از وبسایت ما دیدن کنید

وبسایت : https://amozesheashpazi.com

اینستاگرام : https://www.instagram.com/vanill_cooking

وانیل بهترین آموزشگاه شیرینی پزی در تهران با داشتن ویژگی های ذکر شده یکی از برترین مراکز آموزش آشپزی می باشد که افراد می توانند با اطمینان خاطر به این آموزشگاه مراجعه کرده و به یادگیری موضوع مورد علاقه خود بپردازند.

هنرجو پس از گذراندن تمام دوره ها به عنوان یک قناد حرفه ای می تواند مشغول به کار شود.دوره شیرینی پزی با مدرک فنی حرفه ای یک دوره ای کاملا عملی برای علاقمندان در زمینه ی شیرینی پزی و کیک پزی است. در این دوره آموزشی تمامی مهارت های لازم جهت آموزش شیرینی پزی و کیک پزی آموزش داده و می توانید طرز تهیه بهترین و متنوع ترین شیرینی ها را آموزش ببینید. شما عزیزان می توانید به صورت حضوری در این دوره ها شرکت کنید.

در دوره آموزش شیرینی پزی مهارت های لازم و ضروری جهت کسب درآمد از طریق یادگیری مهارت شیرینی پزی و کیک پزی و راه انداختن کسب و کار در زمینه ی شیرینی پزی و کیک پزی ، قنادی و سایر حوزه های درآمدزا در این حوزه آموزش داده میشود.

آموزش انواع شیرینی های جدید و به روز خشک، آموزش انواع خمیر های جادویی خاص شیرینی های مختلف، آموزش نون خامه ای لطیفه شیرینی دانمارکی و اتریشی، انواع پای ها، پای اناناس پای سیب و…، مافین و ساتین با اموزش پودر کیک مخصوص انها، آموزش شیرینی های مخصوص عید شیرینی بهشتی مشهدی نخودچی، آموزش ماکارون و کوکی گردویی و شکلاتی، شیرینی های عید ، شیرینی تر و دسر های لیوانی، کروسان پیراشکی، باقلوا، کیک تولد و نامزدی، طراحی روی کیک، آموزش اصولی فوندانت، کیک های ایستاده، مجسمه سازی، کیک های جاذبه، برش روی کیک، ماکات کردن، خامه کشی، آموزش کاپ کیک، کیک های صبحانه، تارت ها، شیرینی های پاپ، کیک اسفنجی

مواد لازم و اولیه برای پخت و تهیه انواع شیرینی های خشک و تر، کیک های تولد، نامزدی، انواع دسر ها، انواع ژله ها و …بطورکلی در آموزشگاه موجود و به هزینه آموزشگاه می باشد.

در تمامی مراحل آموزش تخصصی، تزئین و طراحی روی کیک ها، شیرینی ها و دسر ها به روشی ساده بیان و آموزش داده می شود

در اتمام دوره هنرجویان می توانند در یک کارگاه قنادی مشغول به کار شده یا خود در خانه اشتغال زایی کنند. به جز این آموزشگاه و استادان مربوطه در تمامی مراحل کار و حتی پس از اتمام دوره در مورد نحوه خرید دستگاه ها و ادوات و مواد شیرینی پزی به شما هنرجویان عزیز کمک می کند