توضیحات آگهی
آموزش سوسیس و کالباس فنی حرفه ای : همانطور که در جریانید سوسیس و کالباس های کارخانه ای به دلیل افزودن مواد نگهدارنده و گاهی مواد اولیه بی کیفیت به اندازه کافی سالم نیستند. به همین دلیل بیشتر مردم به دنبال آموزش سوسیس و کالباس خانگی با طعم بیرون هستند تا بتوانند با استفاده از مواد اولیه باکیفیت سوسیس و کالباس خوشمزه و باکیفیت و سالم تهیه کنند. از همین رو دوره آموزش سوسیس و کالباس در آموزشگاه شیرین بیان برگزار میشود .
در دوره آموزش سویس و کالباس به آموزش ژامبونهای تنوری، انواع کالباس ها، انواع سوسیس های ملل و بصورت خانگی و نیمه صنعتی می پردازیم .
لطفا از وبسایت ما دیدن کنید
وبسایت : https://amozesheashpazi.com
اینستاگرام :
https://www.instagram.com/vanill_cooking
” آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی وانیل ”
دفتر: 021449298
آدرس : تهران، منطقه 22، شهرک گلستان، بلوار کاج، سروستان دوازدهم، پلاک 102
مدیریت : 09125809213
سفارشات تلفنی : 02144779298
واتساپ : 09190345902
دوره آموزش سوسیس و کالباس یکی از پرطرفدارترین دوره های آموزشگاه وانیل تهران میباشد که به صورت کاملا عملی و مطابق با سرفصل های سازمان فنی و حرفه ای تدریس میشود و در انتهای دوره مدرک بین المللی فنی و حرفه ای به کارآموزان اعطا میشود. شما میتوانید برای شرکت در کلاس سوسیس و کالباس مقدماتی تا پیشرفته با همکاران ما تماس بگیرید و یا از طریق همین صفحه برای ثبت نام اقدام کنید.
اهداف دوره شامل آیتمهای زیر میباشد:
1. آشنایی با انواع گوشت
2. انتخاب مواد اولیه مناسب
3. آشنایی با ابزار
4. اصول مخلوط کردن و امولیسیون کردن مواد
5. نحوه اصولی پر کردن کاور ها
6. سرد کردن،برش و بسته بندی
7. شناخت افزودنی های صنعتی جهت تولید سوسیس وکالباس
انواع سوسیس و کالباس های که یاد خواهید گرفت شامل
1. ژامبون گوشت
2. سوسیس آلمانی
3. کالباس مرغ و قارچ
4. کالباس ساالمی
5. سوسیس انگشتی
6. کوکتل گوشت
7. کالباس مارتادال
8. پپرونی
9. ژامبون بوقلمون
10. هات داگ فرانکفورتر
11. کراکف پنیری
12. بیکن
13. کالباس پستو
14. برگر
15. ناگت
16. پنیر موزارال
17. سس کچاب
18. سس مایونز
19. سوسیس
20. سوجوک
21. چوریتسو ایتالیایی